Over mij

JASJA financiële diensten is opgericht door Jasja van den Hoek en staat voor Jouw Advies Specialist Juist Advies! Bij mij kunt u terecht voor pensioen-, hypotheek- en financieel advies en overige financiële diensten. Sinds 1995 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik heb diverse functies bekleed bij diverse banken, waaronder ABN AMRO Bank, Rabobank, ING en Nationale Nederlanden. De eerste jaren in een binnendienst functie, de jaren daarna als hypotheek-, pensioen- en financieel adviseur. In mijn laatste functie was ik financieel adviseur. Ik gaf klanten, zowel zakelijk als particulier, advies over hun pensioen, hypotheek en vermogen.  Ook verzorgde ik pensioenpresentaties voor ondernemers en werd ik door ondernemingen ingehuurd om de pensioenregeling en impact daarvan uit te leggen aan de werknemer. Door de jarenlange ervaring in bovenstaande functies kan ik u “breed” adviseren en de verschillende vakgebieden combineren om voor u tot het Juiste Advies te komen.

In november 2017 ben ik gestart als zelfstandig adviseur omdat ik graag in alle vrijheid mijn werk doe en onafhankelijk advies wil kunnen geven. Mijn doel is om u te helpen met financiële vraagstukken en uw financiële situatie te optimaliseren zodat u uw wensen en doelen beter en makkelijker kunt realiseren.

De meeste energie krijg ik van het klantcontact en het helpen van mensen aan een eerlijk, betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk  advies. Ik vergelijk het altijd met een puzzel die pas is opgelost als u het advies heeft waarmee u het maximale bereikt. Dat advies moet vanzelfsprekend ook duidelijk en begrijpelijk voor u zijn! Daarnaast wil ik u graag zorgen uit handen nemen!

Klanten omschrijven mij als een klantgerichte, vriendelijke, deskundige en betrouwbare adviseur die complexe materie duidelijk en begrijpelijk maakt.

Uitgangspunt is altijd: U en uw belang staan centraal!